0
Evrokupovi

from left Strahinja Erakovic Veljko Nikolic Aleksandar Katai Lois Diony Milan Pavkov delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Vojvodina Beograd, 16.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SPREMA SE HAOS U PORTUGALU: Torcida iz Splita čeka ‘delije’, policija strahuje zbog mogućih nereda!?

Objavljeno: 08.12.21 u 14:28

Nekoliko navijačkih grupa, biće blizu jedni drugima.

Crvena zvezda u četvrtak od 21 sat u Bragi igra poslednji meč grupne faze Lige Evrope protiv istoimenog kluba, te se očekuje veliki broj navijača koji će poći put Portugalije. U isto vreme će u ovoj zemlji biti nekoliko različitih grupa, pošto nakon gostovanja Liverpula Portu, Benfika igra protiv Dinama iz Kijeva.

Zbog važnosti ovog meča za lisabonski tim kom pobeda večeras donosi plasman u nokaut fazu, ako Barselona ne pobedi Bajern u Minhenu, put Portugala je krenuo veliki broj navijača Hajduka iz Splita, jer je Torca u bratskim odnosima sa jednom od najjačih grupa ultrasa Benfike ‘No name boys’.

Sam dolazak Torcide u Portugaliju postavlja potencijalnu opasnost u slučaju da dođe do susreta sa navijačima Crvene zvezde, uz njih, tamo će biti i veliki broj pristalica kluba iz Kijeva, te navijača Sent Etjena, koji su u dobrim odnosima sa pristalicama Benfike.

Kako se navodi na društvenim mrežama, već je došlo i do bliskog kontakta navijača Dinama iz Kijeva, koji su stigli u Lisabon u pratnji navijača Dnjipra, koji su jednom od predstavnika Torcide iz Splita dali svoje kontakte i poručili im gde mogu da ih nađu. Navodno navijači Benfike i Hajduka nisu došli, ali jeste policija i nekoliko ljudi je uhapšeno, pa je policija već zaustavila jedan potencijalni huliganski haos, prenosi ‘Telegraf’.

Takođe, 300 kilometara severnije, gde bi ‘delije’ trebalo da slete jer je Braga bliža ovom gradu, je još jedna velika grupa, pristalice Porta ‘Super zmajevi’, a takođe su tu i navijači Brage. Previše njih na malom prostoru…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter