0
ATP

BELGRADE, SERBIA - MAY 29: Novak Djokovic of Serbia celebrates after his men's singles Final match against Alex Molcan of Slovakia on Day 7 of the ATP 250 Belgrade Open at Novak Tennis Centre on May 29, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

CELA SRBIJA JE DUGO ČEKALA OVU VEST: Saga se konačno završila, oglasili su se organizatori – poznato je da li će Novak igrati na AO!

Objavljeno: 08.12.21 u 09:05

Stavljena je tačka na ovu priču.

Nedeljama unazad konstantno se spekulisalo oko Novakovog učešća na predstojećem Australijan openu. Poznato je da će na tom grend slemu moći da učestvuju samo oni teniseri koji su vakcinisani.

Jutros su stigle vesti iz Australije koje su oduševile čitavu Srbiju. Naime, Novak Đoković se prijavio za prvi grend slem u narednoj godini, koji je na programu od 17. do 30. januara u Melburnu. Imaće srpski as šansu da osvoji 21. grend slem titulu u karijeri, kao i 10. trofej na prestižnom turniru.

– Branilac trofeja Đoković igraće za neverovatan 10. trofej Australijan opena i biće favorit u žrebu koji će imati 49 od najboljih 50 tenisera, računajući svetskog broja dva Danila Medvedeva, koji je bio pobedio Đokovića u ovogodišnjem finalu US opena – piše na sajtu pomenutog grend slema.

Još uvek je nepoznato da li se Novak Đoković vakcinisao, ali nakon ovog poteza možemo zaključiti da jeste. Na spisku prijavljenih igrača za Australijan open nisu se našli Rodžer Federer i Sten Vavrinka.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter