0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Odlična ponuda i danas, sastavili smo najbolji tiket za vas!

Objavljeno: 06.12.21 u 10:12

U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za ponedeljak sa sjajnim predlozima i TOP kvotama.

TSC Bačka Topola – Radnički Niš

U 19. kolu Superlgie Srbije sastaće se TSC i Radnički iz Niša. Biće ovo meč u kome će obe ekipe želeti pobedu i napadati, pa je prvo što nam padne na pamet mnoštvo golova. Radnički je u poslednjih 5 utakmcia postigao 8 pogodaka, dok je TSC u isto toliko mečeva zabeležio 6, pri čemu nijedan meč nisu završili bez pogotka.

TIP: GG – 1.72

Everton – Arsenal

Prava poslastica za klađenje danas je meč između Evertona i Aresnala u Premijer ligi. Domaći traže beg iz donjeg dela tabele, dok Arsenal pobedom može i na 5. mesto. Naš predlog za ovaj susret biće da će u oba poluvremena biti postignuto od 1 do 3 pogotka.

TIP: I 1-3 & II 1-3 – 2.05

Hetafe – Atletik Bilbao

Uslovno rečeno zicer za večeras, vidimo na utakmici između Hetafea u Atletika Bilbaa u LA ligi. Obe ekipe igraju jako tvrd fudbal, postižu malo golova i male su šanse da prebace 2 pogotka na meču. Bilbao je do sada u sezoni postigao samo 13 pogodaka, dok je Hetafe na 10.

TIP: UG 0-2 – 1.48

Empoli – Udineze

Nema sumnje da će susret između Empolija i Udinezea biti izuzetno zanimljiv. Domaći su na poslednja 4 meča u ligi odigrali nerešeno na poluvremenu ili na kraju meča, pa nam je ovaj tip odmah zapao za oko. Što se tiče Udinezea, njima se to takođe desilo na 4 od poslednjih 5 mečeva, pa ne vidim orazlog da se i sada ne ponovi.

TIP: I X ili X – 1.75

Crvena zvezda – Cibona

Svi znamo da Crvena zvezda igra fantastičnu odbranu ove sezone, ali granica od 140.5 poena koju smo izabrali je izuzetno mala. Naravno, domaći su apsolutni favoriti, pa očekujemo da će se pred svojim navijačima raspucati i lako savladati hrvatski tim. Takođe, u slučaju da dođe do velike razlike, Radonjić će rotirati igrače, pa samim tim ni odbrana neće biti na vrhunskom nivou kroz svih 40 minuta.

TIP: Ukupno poena 140.5+ – 1.53

UKUPNA KVOTA NA TIKETU – 13,97

*Kvote su prodložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter