0
Domaći fudbal

Guelor Kanga UEFA Europa League Crvena Zvezda - Mitjiland 4.11.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA GA ODMAH POHVALILA: Kanga poslušao savete Mitra Mrkele – pogledajte šta je prvo uradio čim je stigao u Beograd! (FOTO)

Objavljeno: 03.12.21 u 10:47

Odlučio se na ovaj potez.

Sjajni vezista Crvene zvezde Gelor Kanga proveo je nekoliko dana u Gabonu, pošto mu je nedavno preminuo otac. Nakon što se vratio u glavni grad Srbije, otišao je u Institut za javno zdravlje „Batut“ kako bi se vakcinisao.

Tom prilikom je primio vakcinu protiv korona virusa, a skoro je i Mitar Mrkela kritikovao Zvezdine igrače koji odbijaju vakcinaciju, više o tome pročitajte OVDE.

– Naš prvotimac Gelor Kanga odlučio je da posluša savete lekara i pokaže odgovornost. Kanga je na Institutu za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ primio vakcinu protiv Kovida-19 – napisali su crveno-beli na Tviteru.

Podsećamo, zbog koronavirusa Dejan Stanković krajem septembra nije mogao da računa na četvoricu važnih igrača: Milana Borjana, Miloša Degeneka, Aleksandra Kataia i Aleksandra Dragovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter