0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV UDARIO PO ZVEZDI: ‘Jel moguće da VAR nije reagovao!? Već drugi previd!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.21 u 21:48

Više je nego ljut!

Crvena zvezda slavila je protiv Voždovca, a nakon meča oglasio se sportski direktor Partizana – Ivica Iliev. On nije bio zadovoljan suđenjem, odnosno VAR sudijom – Lazarom Lukićem.

‘Postavljam pitanje sudiji u VAR sobi Lazaru Lukiću: kako je moguće da nisu videli i reagovali na situaciju iz 63. minuta meča našeg večitog rivala i Voždovca?! Kako je moguće da nisu bar signalizirali glavnom arbitru, ako već sam nije kostatovao, da se proveri sporna situacija, pošto tehnologija sada postoji, a sporna je i te kako?!’ – rekao je i potom dodao:

‘Ovo je već drugi previd tok tipa, nešto već viđeno na meču 4. kola našeg rivala i Napretka na istom stadionu, kada takođe arbitar iz VAR sobe nije reagovao niti signalizirao evidentan prekršaj domaćeg defanzivca nad kruševačkim igračem u kaznenom prostoru, u završnici utakmice!’

Na kraju je prozvao i najvećeg rivala!

‘ Imam pitanje i za ljude iz Crvene zvezde: da li ste na ovo mislili u nedavnom saopštenju kada ste govorili da ćete učiniti sve van terena u borbi za titulu? Jesu li to te vanfudbalske aktivnosti?’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter