0
Tenis

Davis Cup 2016 first round Srbija v Kazahstan Novak Djokovic v Aleksandr Nadovyesov Radmilo Armenulic Beograd, 04.03.2016. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

ARMENULIĆ REŠIO SVE DILEME: Đoković bez problema na Australijan openu!?

Objavljeno: 29.11.21 u 23:23

Nekadašnji selektor obradovao sve obožavaoce Novaka Đokovića. 

Nekoliko meseci unazad se vodi polemika oko pitanja da li će najbolji teniser sveta nastupiti na Australijan openu početkom naredne godine. Vlasti u Melburnu izdali su nalog da samo vakcinisani teniser i teniserke mogu da učestvuju na turniru.

Ono što najviše kopta tenisku javnost jeste da li je Novak vakcinisan ili ne. Prvi reket sveta bi svima olakšao odgovorom na to pitanje, ali on vešto izbegava da se izjasni. Međutim, Radmilo Armenulić je izneo tvrdnju da je Novak Đoković vakcinisan.

„Mislim da je Novak vakcinisan i da će igrati tamo. Moj izvor je to što je ušao u Austriju. Znate da je tamo ‘lokdaun’ i sve, tako da ne bi mogao da uđe da nije vakcinisan“ – rekao je Armenulić za „Mondo“.

Nekadašnji selektor kao glavni „izvor“ navodi to što Đoković putuje u države u kojima je zabranjen ulaz bez potvrde o vakcinaciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter