1
Ostali sportovi

Jovana Prekovic Proslava i docek olimpijaca ispred skupstine grada olimpiske igre 10.8.2021. foto: Srdjan Stevanovic / STARSPORT

SRBIJO, BUDI PONOSNA NA OVU DEVOJKU: Jovana Preković ponovo izdominirala, bez konkurencije je najbolja na svetu!

Objavljeno: 20.11.21 u 16:48

Srpska karatistkinja je odbranila titulu prvaka sveta.

Na Svetskom prvenstvu za seniore, koje se održava u Dubaiju od 16. do 21. novembra 2021. godine Jovana Preković je u finalnom meču u borbama pojedinačno -61 kg pobedila takmičarku iz Ukrajine Serogina Anitu sa 2:1 i osvojila zlatnu medalju.

Jovana ima sjajnu godinu iza sebe. Podsetimo, ona je postala i šampionka Evrope, a kao kruna sezone bile su Olimpijske igre u Tokiju, gde je osvojila zlatnu medalju.

Priliku da osvoje najsjajnije odličje imaće i srpski karatisti, pošto se muški tim takođe plasirao u finale. Borbe su na programu sutra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olimpijski komitet Srbije (@oksrbije)

0
0

1 Komentara

  1. Bravo Jovana, možda ćeš dobiti usmeno priznanje i pohvalu od vođe. Bože moj, valjda si oboje zaslužila. A Tvoje kolege fudbaleri su za jedan pišljivu plasman na Sv. prvenstvo dobile po jedan luksuzni džip od oko 35.000 evra. Ako, nedao Bog, ikad postanu peti na svetu, kupiće im gazda od naših(i Tvojih para) bar po jedan penthaus u Beogradu na smrdljivoj savskoj obali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter