0
ATP

(191115) -- LONDON, Nov. 15, 2019 (Xinhua) -- Novak Djokovic (R) of Serbia and Roger Federer of Switzerland react during their singles group match at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 14, 2019. (Xinhua/Han Yan)

ĐOKOVIĆ GOSPODSKI O FEDERERU, ŽELI DA GA VIDI NA TERENU: Za dobrobit sporta se nadam da će igrati!

Objavljeno: 18.11.21 u 10:59

Želi da ga vidi na terenu.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenutno se nalazi u Torinu gde učestvuje na završnom Mastersu. Srbin je do sada slavio u oba meča, prvo protiv Rud, a potom i protiv Rubljeva, dok ga u grupnoj fazi još očekuje susret sa Norijem koji menja povređenog Cicipasa. Na konferenciji za štampu, Novak je upitan da prokomentariše odsustvo Rodžera Federera, kao i njegovu izjavu da će propustiti prva 3 Grend slema.

Jasno je da je Rodžer ikona našeg sporta i da ga širom sveta ljudi vole. Uživaju da ga gledaju kako igra, kako je prisutan… Važan je za tenis, van terena i na njemu, počeo je Đoković i dodao:

Za dobrobit sporta, nadam se da ćemo da ga vidimo još malo da igra. Znate, siguran sam da ne želi da završi karijeru na ovaj način. Mislim da će da pokuša, barem da ima taj poslednji pokušaj. Nisam siguran kakva je njegova povreda, ali znam da poslednjih godina ima problema sa kolenom.

Novak je još jednom pokazao koliko poštuje jednog od svojih najvećih rivala. Ipak, trenutno je situacija takva da mu Medvedev predstavlja znatno veću pretnju nego nekada prvi igrač sveta Rodžer Federer,

Mislim da je, zbog svega što je ostvario i pružio ovom sportu, zaslužio da igra i da ima pravi ispraćaj. Ako mu njegova povreda ne bude dozvoljavala da češće igra na turnirima, zaključio je Novak Đoković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter