0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

‘ORLIĆI’ NAS PONOVO RAZOČARALI: Gledali smo čas fudbala u režiji Ukrajinaca, Gordić sprečio ‘veći potop’!

Objavljeno: 16.11.21 u 20:23

Još jedan u nizu neuspeha naše mlade fudbalske reprezentacije.

Izabranici Aleksandra Rogića igubili su večeras na gostovanju reprezentaciji Ukrajine rezultatom 2:1, u okviru kvalifikacija za EURO.

‘Orlići’ su nas još jednom razočarali, a podsetimo pre neki dan igrali su nerešeno u Novom Sadu protiv selekcije Farskih Ostrva – 0:0. Ovim porazom, mlada fudbalska reprezentacija Srbije ostala je bez ikakvih šansi za baraž.

Da je situacija zaista zabrinjavajuća, govori činjenica da je najbolji u redovim ‘orlića’ danas bio Miloš Gordić, mladi čuvar mreže, koji je sjajnim intervencijama spasao našu selekciju ubedljivijeg poraza.

Kriskiv je Ukrajinu doveo u vođstvo već u 9. minutu. Nakon prvih 45. minuta igre, rezultat je mogao da bude drugačiji, ali je Gordić na samom kraju prvog poluvremena odbranio penal Bondarenku.

Stefan Mitrović je u 78. minutu izjednačio rezultat, ali tačku na ovu utakmicu postavio Sudaku, koji je iskoristio grešku naših odbrambenih igrača i bez većih problema matirao Gordića.

Nakon šest odigranih utakmica, Srbija je trenutno na petoj poziciji na tabeli sa svega pet osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter