0
Evrokupovi

delije navijaci fans supporters zastave koreografija Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Midtjilland Beograd, 04.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZVEZDA ĆE SE REVANŠIRATI ONIMA KOJI SU KUPILI KARTE: Na tribinama deca do 14 godina!

Objavljeno: 15.11.21 u 15:00

Pare neće biti uzaludno bačene.

Crvena zvezda neće moći da dočeka bugarskog predstavnika Ludogorec uz pristustvo publike u petom kolu grupne faze Lige Evrope.

Kao što je to bila situacija na utakmici protiv Kairata na tribinama stadiona „Rajko Mitić“ biće dozvoljen pristup deci starosti do 14 godina. S obzirom na činjenicu da su navijači u velikom broju obezbedili pakete karata za mečeve Crvene zvezde pre samog početka grupne faze, crveno-beli su  našli najbolju mogućnost kompenzacije.

Zvezda je odlučila da se revanšira svim navijačima koji su kupili karte tako što će zvezdaši dobiti karte za jednu ili više evropskih utakmica našeg kluba na Marakani, a detaljne informacije će biti poznate nakon završetka grupne faze. Aktuelni šampion će kompenzovati navijače kartama iste ili veće vrednosti u odnosu na vrednost kupljenih karata za mec protiv Ludogoreca.

Utakmica Crvena zvezda – Ludogorec na programu je 25. novembra od 18:45 časova. Naredni meč crveno-beli odigraće protiv Inđije u okviru kupa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter