0
Fudbal

FOTO: Unsplash

DA LI JE MOGUĆE DA SU OVO URADILI: Fudbalski savez otpušten nekoliko sati pred kvalifikacionu utakmicu – nastao je pravi haos!

Objavljeno: 11.11.21 u 18:18

Fudbaleri su sigurno bili zbunjeni.

Vlada Kenije, danas je raspustila FS te zemlje, a sve ovo desilo se samo nekoliko sati pred kvalifikacioni meč sa Ugandom. Ministarka sporta Amina Mohamed istakla je da je preliminarna istraga utvrdila da čelnici saveza nisu pravilno upravljali novcem koji su dobili od države.

Ona je dodala i da sada policija, kao i antikorupcijska tela moraju da sprovedu dalju i detaljniju istragu, kako bi odlučili da li treba da dođe do krivičnog gonjenja. Takođe, iz ministarstva su naglasili da ova odluka neće uticati na održavanje utakmica reprezentacija te zemlje.

Kenija je u 14 časova odigrala pomenuti duel sa Ugandom, koji je završen rezultatom 1:1. Prvi susret koje su ove dve selekcije odigrale takođe se završio bez pobedika, ali je tada bilo 0:0. Kenija je odavno izgubila šanse za plasman na Mundijal, pa im ovaj susret nije imao značaja.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter