0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

NOVI BEOGRAD DOŽIVEO PRVI PORAZ U LIGI ŠAMPIONA: Sjajno izdanje Olimpijakosa! (FOTO)

Objavljeno: 09.11.21 u 22:16

U prestonici Srbije je odigran derbi kola u najkvalitetnijem vaterpolo takmičenju na našem kontinentu.

Vaterpolisti Novog Beograda su na svom bazenu ugostili ekipu Olimpijakosa. Grčki klub je igrao na zavidnom nivou i upisao je važan trijumf. Meč 2. kola Lige šampiona, završen je rezultatom 9:12 u korist crveno-belih iz Pireja. 

U prestonici Srbije su se sastale dve ekipe koje imaju isti cilj – osvajanje prestižnog takmičenja. Grci su bolje startovali u oba poluvremena. Pre odlaska na veliku pauzu, na semaforu je pisalo 5:6. Igrači Olimpijakosa su ‘potopili’ protivnika tokom treće deonice koju su dobili sa 0:4. Izabranici Vladimira Vujasinovića su zaigrali bolje u odlučujućoj četvrtini, ali 4:2 nije bilo dovoljno za preokret.

FOTO: STARSPORT

U redovima domaće ekipe, golove su postizali: Nika Šušiašvili (3), Duško Pijetlović (2), Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Angelos Vlahopulos, Viktor Rašović po jedan.

FOTO: STARSPORT

Konstantinos Genidijunas je postigao četiri pogotka i istakao se kao najbolji pojedinac na meču. Pratili su ga  Filip Filipović i Hrisovalentis Hrisopatis sa po tri gola, a  Janis Fontulis je dodao dva  pogotka.

Novi Beograd je sada na učinku 1-1, jer je u prvom kolu bio bolji od Radničkog iz Kragujevca.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter