0
AdmiralBet ABA Liga

KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OBRADOVIĆ POZIVA NAVIJAČE: „Podržite ove mlade momke“!

Objavljeno: 05.11.21 u 12:00

Još jedan težak meč pred Partizanom. 

Posle neverovatne pobede nad Huventudom(68:67) u Evrokupu, Partizan dočekuje FMP koji se nalazi u odličnoj seriji rezultata.

Crno-beli su počeli pripreme za tu utakmicu, a trener ekipe, Željko Obradović pozvao je da navijači u na ovoj utakmici podrže svoj tim.

„Igramo protiv tima koji je u izvanrednoj seriji. Pet poslednjih utakmica u ABA ligi su dobili, i ne samo to što su dobili, nego igraju zaista dobru košarku. Mi moramo da se vratimo na nivo odbrane koji nas je krasio sve ove utakmice. Da imamo volju i želju kakvu smo pokazali na poslednjoj utakmici protiv Huventuda. Od prve do poslednje sekunde da cenimo svaku loptu, da igramo pametnije u napadnu nego što smo to činili čak i veći deo utakmice protiv Huventuda i to bi bilo to. Još da pozovemo naše navijače da dođu i podrže ove mlade momke“- izjavio je Obradović.

Meč Partizan – FMP odigraće se večeras sa početkom od 19 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter