0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: U centru pažnje su nastupi večitih u Evropi!

Objavljeno: 04.11.21 u 15:26

Crvena zvezda i Partizan nastavljaju takmičenje u Ervopi ,a u saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket za četvrtak sa predlozima za klađenje i TOP kvotama.

Crvena zvezda – Mitjilend 

1 (kvota 1.90)

Izabranici Dejana Stankovića dočekuju ekipu iz Danske u okviru 4. kola grupne faze Lige Evrope. Prvi susret dve ekipe završen je bez pobednika, rezultatom 1:1. Mitjilend je pokazao kvalitet i nema sumnje da se radi o ozbiljnoj ekipi, ali uloga favorita pripada Crvenoj zvezde. Aktuelni šampion Srbije beleži sjajne rezultate na domaćem terenu i retko ko može da im se suprotstavi na ‘Marakani’.

Gent – Partizan 

IXvX (kvota 1.78)

Belgijanci su minimalnim rezultatom slavili u Beogradu. Crno-beli su pružili snažan otpor i očekuje se da će tako biti i u Belgiji. S obzirom na kvalitet timova, vrlo je moguće da će na poluvremenu ili kraju utakmice biti nerešen rezultat.

Marsej – Lacio

I1+&II1+ (kvota 1.76)

Prvi susret dva evropska velikana odigran je u prestonici Italije. Na ‘Olimpiku’ su mreže mirovale i vreme je da napadači prorade. Imobile će pretiti sa jedne, dok će Milik biti glavna opasnost po gol rivala sa druge strane. Verujemo da će publika imati priliku da vidi barem po jedan pogodak u oba poluvremena.

Bajer Leverkuzen – Betis

GG (kvota 1.60)

Ne treba mnogo trošiti reči o kvalitetu današnjih rivala. Nemci uvek igraju ofanzivno, ali iskusni Manuel Pelegrini je sigurno analizirao protivnika na adekvatan način. Utakmica u Sevilji je završena rezultatom 1:1 i oba pogotka su viđena u drugom delu igre.

PAOK – Kopenhagen 

I1-3&II1-3 (kvota 2.05)

Jedan od dva meča Lige konferencija koje smo izabrali, odigraće se u Grčkoj. PAOK dočekuje Kopenhagen. Crno-beli su napravili iznenađenje u Danskoj i slavili su rezultatom 1:2. Gosti sigurno žele revanš, a oba tima su poznata po odličnoj realizaciji. Verujemo da će ljubitelji fudbala uživati u velikom broju pogodaka.

Ukupna kvota je 19.52. 

Kvote su podložne promenama. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter