0
Evroliga

Kosarka Srbija - Francuska prijateljska Nemanja Nedovic, Aleksandar Djordjevic 25.6.1016. JUN 25. 2016. (credit image & photo: Marko Djokovic / STARSPORT)

PROBLEM ZA GRČKI KLUB: Reprezentativac Srbije propušta duel sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 02.11.21 u 21:33

Izabranici Dejana Radonjića u četvrtak dočekuju Panatinaikos u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

Košarkaši Crvene zvezde nemaju mnogo vremena za odmor. Crveno-beli su u ponedeljak savladali Megu u okviru 6. kola ABA lige, a već u četvrtak nastavljaju borbu u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Evropi.

Na programu je 8. kolo Evrolige. U prestonicu Srbije dolazi ekipa Panatinaikosa, a meč je zakazan za 18:00h.

Dejan Radonjić još uvek ne može da računa na Erona Vajta i Nikolu Ivanovića, ali i gosti iz Grčke imaju ozbiljne kadrovske probleme.

Utakmicu u Beogradu propustiće istaknuti reprezentativac Srbije, Nemanja Nedović. Reč je o istegnuću prepone. Nemanja je osetio bol tokom utakmice nacionalnog šampionata Grčke, koju je Panatinaikos igrao protiv Kolosa.

Nedović se na povredu požalio u četvrtoj deonici i nije ulazio u igru do kraja susreta. Srećom, radi se o lakšoj povredi i očekuje se da će nema ubrzo biti spreman za nove izazove.

Osim Nedovića, pod znakom pitanja za okršaj sa aktuelnim šampionom ABA lige su Janis Papapetru i Okaro Vajt.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter