0
Domaći fudbal

Superliga Srbije Radnicki Kragujevac - Crvena Zvezda Super Liga 31.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANKOVIĆ PREZADOVOLJAN PODRŠKOM: „Ovo je Zvezda“! (FOTO)

Objavljeno: 31.10.21 u 16:22

Važna pobeda crveno-belih. 

Crvena zvezda uspela je da savlada Radnički 1923, a veliko zadovoljstvo pobedom i navijanjem nije mogao da sakrije Dejan Stanković.

„Pričao sam dosta o tome da navijač Zvezde zna da prepozna momenat kada treba da da jak vetar u leđa. Fenomenalno popodne za Zvezdu, počev od terena gde smo spremili dobru utakmicu i odigrali perfektno. Iza nas je bila loša nedelja i loš dan, ali idemo dalje – ovo je Zvezda.  U ovom sklopu gde kažem da svi delimo sve – to se danas i pokazalo, a uz ovakvo navijanje možemo daleko da dostignemo. Ne odustajemo od naših ciljeva“ – izjavio je Stanković.

FOTO: Starsport

Isrpljujuća utakmica u Kragujevcu, ali sada se okreću još bitnijim mečom, a to je protiv Midtjilenda u četvrtak od 21 čas.

„Mnogo teška utakmica je bila danas. Sad treba da se odmorimo i što bolje spremimo za taj meč i da još jednom u Evropi budemo ono što jesmo“ – zaključio je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

FOTO: Starsport

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter