2
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

CRNO-BELI DOVODE BISERA: Žocu stiže pojačanje, Partizan blizu angažmana talentovanog igrača iz Hrvatske?!

Objavljeno: 20.10.21 u 15:58

Košarkaški klub Partizan i dalje aktivno radi na pronalaženju pojačanja.

Lista onih koji se dovode u vezu sa klubom iz Humske nije kratka, naprotiv, a poslednje ime na isto je je Luka Krajinović. Reč je o 17-godišnjem plejmejkeru koji trenutno igra u zagrebačkom Boscu, a o interesovanju crno-belih pisao je tamošnji ‘Baskteball.hr’.


(VIDEO:YouTube/PepiSport)

Kako navodi pomenuti izvor, na temu transfera su dve strane već razgovarale. Inače, ovaj talentovani košarkaš je sa Boscom bio kadetski šampion, dok je sa juniorima završio na trećem mestu. Od 14. godine je deo reprezentacija Hrvatske, a ovog leta se dovodio u vezu sa Cibonom, ali je odlučio da ostane u Boscu kao prva opcija u seniorskom timu na mestu plejmejkera.

Krase ga dobar šut sa poludistance i za tri poena, kao i dribling i pregled igre, navode hrvatski mediji, a uzor mu je Luka Dončić.

0
0
2 Komentara
    • हर पक्षी अपने झुंड में उड़ता है

      Har pakshee apane jhund mein udata hai.
      A ovako se na tvom maternjem jeziku to kaze moj dragi,garavi druže.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter