0
Evropske lige

Janković: Posebna motivacija protiv Rome

Objavljeno: 02.03.13 u 09:33

image

Srpski fudbaler Boško Janković vratiće se ovog vikenda na teren posle dvoipomesečne pauze zbog povrede prepona.

Janković će biti u timu Đenove na gostovanju Romi u okviru 27. kola Serije A, u nedelju od 20.30. ‘Vučica’ trenutno drži osmo mesto na tabeli sa 18 bodova manje od vodećeg Juventusa, dok je Đenova 17. i iako ima pet bodova više od timova u opasnoj zoni, još uvek nije osigurala opstanak u eliti.

-Nisam neko ko ima tremu pred utakmice. Ipak, posle dva i po meseca pauze, sigurno će biti pozitivne nervoze – rekao je Janković.

Od poslednje utakmice koju je Janković odigrao, dosta se promenilo u timu Đenove. U zimskom prelaznom roku tim se dosta pojačao, a u međuvremenu je i Davide Balardini preuzeo vođenje tima.

-Svi momci koji su došli su odlični fudbaleri sa dosta iskustva. Dosta će nam pomoći u ostvarenju našeg cilja, a to je opstanak u ligi. Što se tiče novog trenera, mogu da igram na tri pozicije, tako da mi njegova formacija neće biti strana – naglasio je srpski fudbaler.

Tokom zimskog prelaznog roka Roma je izrazila interesovanje za Jankovića, a on ističe da mu je to samo motiv više da pruži što bolju partiju u nedelju.

-U tu utakmicu ću ući kao i u svaku drugu, i to veoma motivisan. Ipak, sigurno je da Roma daje dodatnu motivaciju da se dobro pokažem posebno protiv njih – istakao je Janković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter