0
Domaći fudbal

Nema prodaje Ninkovića

Objavljeno: 25.09.12 u 11:49

Već sam se zabrinuo da su nas svi zaboravili. Prošlo je već pet kola Superlige Srbije, a nigde na netu nisam našao kako neki klub iz Zapadne Evrope hoće da kupi nekog klinca iz Srbije. Mislio sam da im više nismo interesantni, ali sam se prevario.

 

 

Italijanski sajt „Tutomerkato“ objavio je informaciju kako rimski Lacio intenzivno prati partije mladog fudbalera Partizana Nikole Ninkovića i da će predsednik Klaudio Lotito narednog vikenda doći u Beograd kako bi s čelnicima kluba iz Humske razgovarao o eventualnoj prodaji.

 

 

Naravno, Italijani su objavili i da je cena četiri miliona evra, ali sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković odbacuje takvu mogućnost.

 

 

„Ne znam ništa za ponudu Italijana, budući da niko nije pričao s nama, niti smo dobili bilo šta zvanično. Lacio je klub koji zavređuje pažnju, ali ne zaboravite da Ninković još nije punoletan, a da je stav kluba da budućnost gradi na svojoj deci.

 

Prema tome, prodaja Nikole Ninkovića u skorije vreme ne dolazi u obzir“, tvrdi Tumbaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter