0
Košarka

Vladimir Stimac Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Maccabi in Belgrade, Serbia March 6. Beograd, Srbija 6.3.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

PONOVO U KINI: Štimac pronašao novi angažman, ide da ‘spasi’ klub koji je katastrofalno počeo sezonu!

Objavljeno: 20.10.21 u 09:57

Bez obzira što ima 34 godine, srpski centar želi još uvek da igra košarku.

Nekadašnji reprezentativac i bivši košarkaš Crvene zvezde Vladimr Štimac pronašao je novi angažman. Novinar Emilijano Karčija prenosi da je sve dogovoreno, i da iskusni centar karijeru nastavlja u Kini i da bi svakog momenta mogao da potpiše za Ningbo Roketse.

Tmo je počela sezona, ali sa malo drugačijim pravilima. Broj stranaca je limitiran, a u prva dva kola učestvovalo je samo pet, a šesti im asada stiže iz Srbije.

Štimac je već igrao u Kini, nosio je dres Ćingdao Iglsa. Za taj klub odigrao je devet utakmica, a prosečno je beležio 9,3 poena i 7,9 skokova.

Ningbo je loše započeo novu sezonu pošto je izgubio u prva dva meča, pa smatraju da se spas nalazi upravo u srpskom košarkašu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter