0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Sjajna ponuda u najboljim evropskim ligama!

Objavljeno: 17.10.21 u 11:00

Vratili su nam se klubovi, a ponuda sjajnih utakmica se nastavlja i u nedelju. U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za nedelju sa predlozima za klađenje i TOP kvotama.

Everton – Vest Hem

I1+&II1+ (kvota 1.81)

Očekuje nas jako zanimljiv duel u borbi ekipa koje za ovu sezonu imaju cilj da izbore igranje u Evropi. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u oba poluvremena.

Njukasl – Totenhem

GG (kvota 1.62)

Njukasl je ste dobio bogatog gazdu, ali stvari trenutno ne stoje dobro. Svrake se nalaze u zoni ispadanja i još uvek ne znaju za pobedu ove sezone. Predlog za klađenje je da oba tima postižu po gol.

Barselona – Valensija

1x&3+ (kvota 2.05)

Prvi minuti Kuna Aguera raduju sve navijače Barselone i nadaju se da će im baš on pomoći za podizanje forme. Predlog za klađenje je dupla šansa na Barselonu uz najmanje tri gola na meču.

Juventus – Roma

1 (kvota 1.95)

U Seriji A se danas igra veliki derbi gde će ‘stara dama’ ugostiti ‘vučicu’. Murinjo još uvek nije sklopio sve kockice u ekipi iz Rima, dok je Juventus vremenom podigao svoju formu. Predlog za klađenje je na pobedu Juventusa.

Bajer Leverkuzen – Bajern Minhen

I1-3&II1-3 (kvota 1.90)

Leverkuzen je jedan od retkih timova koji mogu da pomrse konce šampionu Bundeslige. Za sada ove dve ekipe imaju isti skor, a posle ovog meča ćemo znati da li će se neka od njih priključiti Dortmundu na vrhu tabele ili ga čak prestići.⁠ Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Ukupna kvota 22,27.

* Kvote su podložne promenama…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter