0
Fudbal

Nenad Lalatovic Superliga Srbije, Super Liga, Rad - Vojvodina, Belgrade, Serbia 7.4.2021. April 7. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ŠOK: Posle samo osam utakmica u Saudijskoj Arabiji, Nenadu Lalatović uručili otkaz!

Objavljeno: 17.10.21 u 08:58

Prvi inostrani angažman Nenad Lalatović neće pamtiti po dobrom.

Čelnici Al Batina su rešili da se zahvale na saradnji srpskom treneru, nakon serije loših rezultata, pošto je ovaj na osam utakmica, koliko je Lalatović vodio ekipu, ostvario samo jednu pobedu.

Ekipa se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, pa su upaljeni crveni alarmi koji su bili znak da bi trebalo nešto promeniti u borbi za opstanak.

Srpski trener će tako posle boravka u Saudijskoj Arabiji morati da potraži novi angažman, a Al Batin mu se na društvenim mrežama zahvalio na svemu.

Podsetimo, 43-godišnji stručnjak je trenersku karijeru započeo u Sremu, 2010. godine. Onda je vodio Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac, Vojvodinu, Čukarički, Radnički Niš, kao i reprezentacija Srbije do 20 i 21 godine, a ovo mu je bio prvi inostrani angažman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter