0
Evroliga

Dejan Radonjic ABA Liga, plej of play off Crvena Zvezda - Buducnost 22.5.2021. Maj 22. 2021. Podgorica, Crna Gora foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT

DA LI SE SLAŽETE SA NJIM?: Radonjić objasnio razlog poraza od CSKA – ‘Tada su prelomili meč’

Objavljeno: 16.10.21 u 08:20

Košarkaši Crvene zvezde mts poraženi su u Moskvi od domaćeg CSKA rezultatom 78:76 u utakmici 4.kola Evrolige.

Poraz koji je došao u finišu nakon serije domaćina od 7:0 (u tom trenutku bilo je 71:71), ali predstavlja veliko ohrabrenje za crveno bele koji su i dalje bez Lazića, Vajta i Cirbesa odigrali hrabru utakmicu u kojoj je ponovo nedostajala duža rotacija.

Posle dve vezane pobede, crveno-beli su poraženi na gostovanju na kojem nikada nisu slavili, iako su vodili tokom čitavog dela meča do opisane završnice.

Najefikasniji u redovima Zvezde bili su Volters sa 16, Kuzmić sa 14, Kalinić sa 11 i Dobrić i Ivanović sa po 10 poena. Trener crveno-belih Dejan Radonjić ističe da je CSKA sinoć bio bolji rival.

– Bili su mnogo agresivniji na oba kraja terena. U poslednjih nekoliko minuta, igrali su mnogo bolje i u ofanzivi i u defanzivi. Iskoristili su te momente da prelome meč. Čestitam im na pobedi, ali i čestitam mojim igračima na igri – rekao je Radonjić nakon meča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter