0
Evrokup

FOTO: Twitter/Screenshot

OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN: Baš kao Kecman, Šehović ‘lansirao’ loptu preko celog terena – i pogodio! (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.21 u 12:35

U stilu Dušana Kecmana.

Mornar je u meču prvog kola grupe E FIBA Evrokupa na gostovanju Bahčešehiru pokazao bolje izdanje nego u prva tri kola ABA lige, ali to nije bilo dovoljno za iznenađenje u Istanbulu – 68:75.

„Ponos Bara“ je odigrao bolje u defanzivi ali ponovo podbacio u napadu što je domaćin kažnjavao naročito u prvom poluvremenu. U nastavku gledana je možda i najbolja igra Barana ove sezone u takmičarskom meču pa je do kraja duela Mornar pretio preokretom do kojeg ipak nije došlo jer je gostima ponestalo i snage i koncentracije.

Potez koji je obeležio ovu utakmicu jeste trojka Seada Šehovića, sa koša na koš. Nakon što je uhvatio skok u defanzivi, uz zvuk sirene je ‘lansirao’ loptu preko celog terena i pogodio.

Najefikasniji kod Barana bio je Mihailović sa 20 poena, Jeremić je ubacio 16 poena, a Smit 11 koševa. Kod pobednika, Oguz Savaš i Ben Bentil su postigli po 17 poena.

Mornar u drugom kolu, 20. oktobra, dočekuje holandski Leiden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter