2
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic Mitar Mrkela Vladan Milojevic Crvena Zvezda fudbal trener promocija 5.6.1017. JUN 5. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘DANIMA SAM RAZMIŠLJAO KOGA DA DOVEDEM POSLE MILOJEVIĆA’: Terzić je ogorčen zbog ovih stvari, Fudbalski savez je pitao jednu stvar! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.21 u 15:38

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izazvao je svojim izjavama burne reakcije u javnosti.

On je na televiziji Pančevo govorio o brojnim temama i aktuelnim dešavanjima u srpskom fudbalu. Objasnio je kakav je odnos između Crvene zvezde i Partizana, a potom je uputio niz kritika na račun Dragana Stojkovića Piksija.

Zvezdan Terzić je govorio i o srpskim trenerima, kaže da se našao u ozbiljnom problemu kada je Vladan Milojević napustio klupu crveno-belih.

Mitar Mrkela Zvezdan Terzic Vladan Milojevic Crvena Zvezda fudbal trener promocija 5.6.1017. JUN 5. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Ja sam se držao za glavu kada nam je odlazio Milojević, danima sam razmišljao koga da dovedem. Kažem dajte mi spisak srpskih trenera koji imaju pro licencu, njih ima 150-200, ja gledam, gledam, gledam… Nema, ljudi šta vi radite u FSS 20 godina, niste napravili nijednog trenera?! Kakav je to rad u klubovima, treba da se počne od petlića, pionira pa da se treneri stvaraju i formiraju. Onda sam doveo Dejana Stankovića, on nije školovan trener, pro licencu je dobio zbog toga što je bio veliki igrač, ja jednostavno tad nisam imao rešenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

2 Komentara

  1. Svaka rečenica počinje sa ja pa ja, ja i niko drugi ne postoji. Kada je problem ćuti, ne oglašava se, Toza se onda javlja, a kada su dobri rezultati onda se Dr. Alfa oglašava, bahato, osiono, kao Mesija Srpskog fudbala i deli lekcije svima u Srpskom fudbalu. Niko ne postoji osim Zvezde, dr. Alfe, Duha koji lebdi, i samo ja pa ja, ja i niko drugi ne zna ništa, eksperti nemaju pojma, Piksi, FSS takođe. Dosta više ovog Kvazimoda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter