0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradovic Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

ŽELJKO OBRADOVIĆ OTKRIO ŠTA JE REKAO IGRAČIMA NA PRVOM TRENINGU: Jednu stvar nikako ne smeju da zaborave!

Objavljeno: 04.10.21 u 16:37

Crno-beli se polako uigravaju.

Najveće trenerske ime u Evropi, ovog leta je došlo u Partizan. Iako na prvi pogled to zvuči nestvarno, dogodilo se. Željko Obradović je sa 2 pobede započeo svoj drugi mandat u najtrofejnijem srpskom klubu, a u razgovoru za magazin Trener, otkrio je šta je igračima rekao na prvom treningu.

Radimo i na edukaciji igrača. Na prvom treningu sam im rekao: ‘Momci, vi ste obukli dres Partizana i to nemojte da zaboravite. Vi ste igrači Partizana i na terenu i van. Šta god da bude prva vest biće da je igrač Partizana uradio to i to, počeo je Obradović.

Devetostruki evropski šampion navodi da Partizan ima viziju i da je ona jako jednostavna. Takođe, zaključio je da će klub davati šansu mladim igračima, kao i da će odnosi biti itvanredni.

Vizija Partizana je jednostavna, a to je da se vrati ono što je Partizan bio godinama. Znači, da se daje šansa mladim igračima, da klub bude mesto na kom su odnosi izvanredni i da su svi kao porodica, čak i kada je teško da budemo svi zajedno. Cilj je da Partizan ponovo bude takav ,da vratimo na nivo na kom će svi prepoznati ono što sam pričao, da se igrači bore do poslednjeg atoma snage i da to i navijači prepoznaju. Moja želja je da se svako ko uđe u “Arenu” oseti prijatno, da se protivnički igrači ne osećaju ugroženim, na to ću obraćati pažnju. Hoćemo što bolji rezultat, šta je to tačno, videćemo kako sezona bude odmicala, zaključio je Željko Obradović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter