0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KANGA DONEO ZVEZDI TRI BODA: Crveno beli usamljeni na prvom mestu! (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.21 u 23:00

Crvena zvezda slavila je u Razgradu protiv Ludogreca rezultatom 0:1 u drugom kolu grupne faze Lige Evrope

Zvezda je odličnom igrom nadigrala ekipu Ludogoreca i došla do nova tri boda. Pobedu crveno belima doneo je Gelor Kanga sjajnim golom u 64. minutu, ali su crveno beli bolji rival ceo meč, a tim Ludogoreca je ostao i bez igrača u 77. minutu kada je Sisinjo dobio drugi žuti karton.

Tim Dejana Stankovića značajno je oslabljen ušao u meč Bugarskoj izostankom bitne četvorke – Milana Borjana, Aleksandra Dragovića, Miloša Degeneka i Aleksandra Kataija, ali se crveno beli nadaju pozitivnom rezultatu i pored te teškoće.

Već na samom startu imao je Ludogorec priliku da povede. Jedna duga lopta je preletela kompletnu odbranu Zvezde, Tekpetej je bio brži od svih, golman Popović neodlučan da izađe, ali je uspeo da mu odbrani udarac.

Ubrzo je Zvezda uzvratila, Ivanić i Rodić su kombinovali na levoj strani, a levi bek oštro centrirao ka Dioniju.U tom trenutku je gol bio prazan, ali je Plastun intervenisao u poslednjem momentu.

Sledeći opasan napad imala je ekipa iz Bugarske. Probio je po desnoj strani Tektpetej čuvara Pankova, spremio šansu Gonkalvešu, ali je ovaj pogodio Sotirijua na samo nekoliko metara od gola.
Veliku priliku da dovede Zvezdu u vođstvu propustio je Ivanić.Rodić je video usamljenog Ivanića i njegov trk, idealno ga uposlio, ali je MIrko promašio loptu na samo sedam/osam metara od gola Ludogoreca.
Nastavila je Zvezda da napada i imala dobru priliku da preko francuskog napadača dođe u prednost.Gobeljić je dobro centrirao, a Dioni slabo zahvatio loptu glavom u duelu sa jednim čuvarom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

U završnici poluvremena igrači Zvezde tražili su jednaesterac zbog potencijalnog igranja rukom, ali je sudija samo dao žuti karton Kangi zbog prigovora.
U drugom poluvreme su crveno beli ponovo bili bolji i prvu priliku imali u 50. minutu kada je Ivanić pokušao da uposli Bena, ali je pas bio previše slab.
U nastavku je došlo do varnica.Tekpetej je napravio faul pre nego što je izgubio loptu od Sanoga.
Međutim, Sisinjo je hteo da ga prekoči dok je ležao, što je iznerviralo Sanoga i poput bika ga je glavom bacio. Sisinjo je zaradio žuti karton.
A onda na scenu stupa Gelor KangaSačekao je jednu odbijenu loptu na rub šesnaesterca i snažnim udarcem zakucao loptu u gol u 64. minutu meča.
Ludogorec je pogodio prečku u 67. minutu. Sjajno je gađao Tektepaj, prebacio Popovića, ali je lopta završila na prečki i daleko se odbila u polje. U 76. minutu je Ben mogao da reši putanje pobednika. Pavkov je skočio i idealno mu namestio zicer, ali je Ben ponovo loše primio loptu i pogodio pravo golmana.
Zatim je Ludogorec ostao sa igračem manje. Sisinjo je udario Pavkova i ostavio saigrače da jure minus sa desetoricom. Ipak, uspeli su sa igračem manje da dodju do ozbiljne prilike. Ereković je napravio veliku grešku, kratko je vratio loptu vratio Popoviću, Čibota je izleteo, prosledio loptu pored golmana Zvezde, ali je ona prošla tik pored stative.
Sudija je meč produžio pet minuta, ali su crveno beli odoleli, a Živković je imao priliku da donese ubedljiviju pobedu, ali je golman odbranio njegovi udarac.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter