0
AdmiralBet ABA Liga

Uros Trifunovic i Zeljko Obradovic Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

OBRADOVIĆ NAKON POBEDE: Pred nama je mnogo detalja koje moramo da popravimo

Objavljeno: 27.09.21 u 20:20

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, imao je razloga za zadovoljstvo nakon premijernog meča u ABA ligi.

Crno-beli su pobednčki startovali u regionalnom šampionatu, savladavši na gostovanju ekipu Zadra sa 78:73, a njihov trener Željko Obradović ističe da su ovaj neizvestan meč odlučili sitni detalji.

-Teška utakmica. Mali detalji su presudili. Imali smo rezultatsku prednost u velikom delu, ali meč traje 40 minuta. Igrao je hrabro Zadar. Pred nama je mnogo detalja koje treba da popravimo i da igrači shvate. Prva pobeda, to je satisfakcija. Moraćemo da radimo na detaljima- rekao je Obradović, koji je iskoristio priliku da se zahvali domaćoj publici, koja ga je dočekala aplauzima.

-Hvala zadarskoj publici na aplauzu. Zaista sam i ranije doživeo ovde, ali hvala im na tome. Zadru sve najbolje u narednim utakmicama-, rekao je Obradović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter