0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

SOLSKJER: ‘Trebalo je da nam dosude tri penala u prethodna dva kola! Nakon izjave jednog menadžera, sudije teško donose tu odluku’

Objavljeno: 24.09.21 u 19:29

Trener Junajteda je razočaran kvalitetom suđenja u Premijer ligi!

Ole Gunar Solskjer smatra da je njegova ekipa oštećena u prethodna dva kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Engleskoj. Norvežanin ističe da zna u čemu je problem.

-Možemo samo da se nadamo da ćemo dobiti šta zaslužujemo protiv Aston Vile. Trebalo je da nam dosude tri penala u poslednje dve utakmice. Ali jedan menadžer je prošle sezone počeo da brine o broju penala koje dobijamo i izgleda da je posle toga sudijama teško da donesu tu odluku  – istakao je trener ekipe sa ‘Tetra snova‘.

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO ZASLUŽENO: Podraščanin u idealnom timu Evropskog prvenstva!

-Primetio sam veliku razliku u kriterijumu od tada. Ali moramo to da ostavimo sudijama i nadamo se da će doneti prave odluke – dodao je Solskjer.

Ole Gunar nije želeo da otkrije o kojem stručnjaku je reč, ali jasno je da se optužba odnosila na Jirgena Klopa.

Junajted je dobio više penala u poslednje dve godine nego mi za pet i po godina – izjavio je tada šef stručnog štaba Liverpula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter