0
Evrokupovi

Milos Jojic (C) celebrates after scoring a goal with Ricardo Gomes (L) and Sinisa Sanicanin (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Radnicki Kragujevac v FK Partizan Kragujevac, 11.09.2021. foto: Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ SE ODLUČIO ZA STARTNIH 11: Tandem Menig – Rikardo napada Kiprane! (SASTAVI)

Objavljeno: 16.09.21 u 20:04

Utakmica počinje za manje od sat vremena.

Fudbaleri Partizana gostuju Anortozisu u prvom kolu Lige konferencija, meč počinje u 21, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević se odlučio za startnih 11. Novajlija Kvinsi Menig koji je stigao iz Tventea će zajedno sa Rikardom Gomešom, najboljim strelcem Partizana napasti domaće.

PARTIZAN: Popović, Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović, Zdjelar, Šćekić, Marković, Natho, Menig, Rikardo.

ANORTOZIS: Lorija, Korea, Arajuri, Risvanis, Hušbauer, Popović, Artimatas, Anderson, Hristodulopulos, Rusijas, Varda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Na konferenciji za medije pred put na Kipar, Aleksandar Stanojević je istakao da će njegov tim pokušati da se ofanzivno nametne.

Jesmo nešto rasterećeniji, ali imamo i obavezu da nešto uradimo. Kod nas u Partizanu je uvek pritisak, iako je lakše igrati u grupi nego u kvalifikacijama, to je činjenica. Pokušaćemo da igramo ofanzivno, sa ofanzivnim sastavom, a da li ćemo se nametnuti to ćemo da vidimo, rekao je Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter