0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

LJUDI SU TRLJALI OČI U NEVERICI: Čukarički igrao protiv tima iz treće lige, a protiv njih na terenu poznati Srbin ‘iz Italije’! (FOTO)

Objavljeno: 14.09.21 u 15:50

Zanimljiv meč odigran je danas na Makišu…

Rezervni tim Čukaričkog je odigrao prijateljsku utakmicu sa BASK-om, a za tim koji nastupa Srpskoj ligi nastupio je Nikola Ninković.

Nekadašnji vezista Partizana je trenutno bez angažmana nakon što se rastao s Brešom, pa do pronalaska novog kluba, formu održava sa ‘sokolovima’. Ninković je čak uspeo da postigne gol na ovom meču, ali su ‘brđan’ postigli tri i sa dva pogotka Stefana Čolovića i jednom Bojice Nikčevišća, stigli su do pobede – 3:1.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Čukarički (@fkcukaricki)

Što se Ninkovića tiče, za njim je ne preterano uspešan period, prošle sezone nije odigrao nijednu utakmicu za Brešu, a ostaje da se vidi da li će se vraćati u Italiju, gde je igrao za Kjevo, Đenovu, Empoli, Askoli i Brešu ili će karijeru nastaviti u Srbiji.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter