0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

UEFA JE DONELA ODLUKU: Poznato je ko sudi Zvezdi i Partizanu u Evropi, na ‘Marakanu’ dolazi jedan od najboljih škotskih arbitara!

Objavljeno: 14.09.21 u 11:13

Zvezda i Partizan ove nedelje ‘startuju’ u evropskim takmičenjima.

Odlučeno je ko će suditi našim klubovima u Evropi. U utakmici prvog kola grupne faze Lige Evrope između Crvene zvezde i Brage, pravdu će deliti škotski arbitar Džon Biton.

On je jedan od najboljih škotskih sudija, na evropskoj sceni sudi već 9 godina, a već je i bio u glavnom gradu Srbije. On je sudio Partizanu 2017. godine na meču sa Videotonom, kada je rezultat nakon 90 minuta bio 0:0. Što se tiče statistike, Biton je delio pravdu na 41. međunarodnoj utakmici, na kojima je dosudio devet penala za domaćine, a četiri za goste, dok je osam crvenih kartona dao domaćim timovima, a tri gostima.

Sa druge strane, na utakmici između Anortozisa i Partizana u okviru prvog kola grupne faze Lige konferencija, UEFA je za glavnog sudiju delegirala Danca Petera Kjersgarda. Reč je o mlađem sudiji, sa vrlo slabim međunarodnim iskustvom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter