0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Jedva smo čekali ovo, predobra ponuda je pred vama!

Objavljeno: 11.09.21 u 11:00

Predobra ponuda i jedva smo čekali povratak klupskog fudbala U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

15.00 Empoli – Venezia

Sve nas je pukla romantika jer se Venecija vratila u elitu posle 20 godina i napravili su fenomenalne dresove ali izgleda da nemaju dovoljno kvaliteta i da će odmah nazad. Sa druge strane zamislite samo koliko su samopouzdani igrači Empolija nakon pobede nad Juventusom u Torinu. Kečina.

Predlog: 1 (1,90)

15.30 Union Berlin – Augsburg

Union Berlin posle 20 godina igra Evropsko takmičenje i trenutno uživa najbolji start ikada u Bundesligi ako gledamo prva tri meča. Sa druge strane Augsburg nije dobro počeo životu u eliti jer imaju samo jedan poen i gol razliku 1-8. Njima je ovo najlošiji početak sezone u istoriji kluba. Ne vidimo da će se tu nešto promeniti dok se ne promeni menadžer Štefan Rojter. Ide kec u prestonici.

Predlog: 1 (1,75)

16.00 Southampton – West Ham

Ne vidimo na koji način ova utakmica može da završi sa malo golova. Vest Hem je favorit, a njihov Antonio se nalazi u životnoj formi. Ipak, kod Čekićara opasnost vreba sa svih strana jer su raspoloženi i Benrahma i Fornals. Sautempton možda da ide na prekide jer imaju najboljeg izvođača verovatno u ligi u Vord-Prausu.

Predlog: GG3+ (1,98)

21.00 Athletic Bilbao – Mallorca

Majorka je sve iznenadila svojom dobrom igrom po povratku u elitu ali stvari moraju doći na svoje mesto. Bilbao je domaćinska ekipa i ostrvljanima neće biti lako u Baskiji. Majorka nije pobedila Atletik na poslednjih 6 utakmica, a u slučaju pobede imaće najbolji start od sezone 1997/98. Ipak, mi mislimo da se to neće desiti.

Predlog: 1 (1,77)

KUPNA KVOTA 11,65 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 8545891

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter