1
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - JUNE 08: Head coach Zvonko Zivkovic (C) of Serbia during the International football friendly match between Serbia U21 and Brazil U23 at stadium Rajko Mitic on June 8, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DVE UTAKMICE BEZ POSTIGNUTOG POGOTKA: Prvi bod za izabranike Zvonka Živkovića!

Objavljeno: 07.09.21 u 18:53

Napadač Mančester Sitija je propustio idealnu priliku da zatrese protivničku mrežu!

Sevrna Makedonija je ugostila nacionalni tim Srbije u okviru kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u fudbalu za igrače do 21 godine. Utakmica je završena najmanje popularnim rezultatom (0:0).

Danas je Srbija odigrala drugu utakmicu u grupi H i situacija je daleko od povoljne. Izabranici Zvonka Živkovića još uvek nisu postigli pogodak, za nešto više od 180 minuta igre. Orlići su 3. septembra na domaćem terenu poraženi od Ukrajine rezultatom 0:1.

Gostujuća ekipa je bila konkretnija, ali naši mladi fudbaleri nisu uspeli da realizuje šanse koje su stvorili.  Najbolju priliku za postizanje pogotka propustio je nekadašnji fudbaler Čukaričkog Slobodan Tedić. Napadač Mančester Sitija, koji trenutno kao pozajmljeni igrač nastupa za Cvole, nije uspeo da realizuje jedanaesterac u 36. minutu.

Orlići su i u nastavku bili dominantniji i kontrolisali su posed lopte. Ipak, ekipa Zvonka Živkovića nije uspela da zatrese mrežu rivala.

Heroj nacionalnog tima Srbije je golman Crvene zvezde Miloš Gordić. Čuvar mreže je u 94. minutu odreagovao na fantastičan način i tako je sprečio da domaćim napravi veliko iznenađenje.

Srbija naredni meč igra u oktobru, kada će na gostujućem terenu odmeriti snage sa selekcijom Jermenije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. I za njih su govorili da su biseri…
    Shvatite da su u srpskom fudbalu odavno oni najgori,od saveza,klubova,menadzera pa i trenera. A u prilog ovoj tvrdnji govore rezultati svih selekcija u pislednjoj deceniji(skoro). Treca liga Evrope.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter