2
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 Crvena Zvezda v Borac (Cacak) Srdjan Vujaklija celebrate scoring a goal with the team mates Filip Knezevic (R) Aleksandar Tanasin Beograd, 24.10.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

HOTSPORT SAZNAJE: Iskusni defanzivac blizu prelaska u Proleter, u Srbiju stiže iz Mađarske!

Objavljeno: 07.09.21 u 10:51

Odlučili su da se pojačaju.

Prema saznanjima HotSport-a, Aleksandar Tanasin je blizu povratka u novosadski Proleter. On trenutno trenira sa ekipom koju je preuzeo Dušan Bajić i čekaju se samo lekarski pregledi, a nakon toga i potpis.

Iskusni Tanasin je u dva navrata nosio dres Proletera, a nastupao je i u Radniku iz Surdulice, Borcu iz Čačka, kao i u Zalaegersegu. Poslednji angažman u Mađarskoj, okončao je 31. avgusta i u Proleter bi došao kao slobodan igrač. Ovaj transfer je u razgovoru za HotSport još ranije najavio sportski direktor Amir Bislimi.

Fudbal Super League Season 2019-2020
Partizan v Proleter Novi Sad
Takuma Asano (L) and Aleksandar Tanasin
Beograd, 26.02.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Želja šefa je bila da u svaku liniju dovode po još jednog igrača. Doveli smo Vukasovića, ovih dana očekujemo još dva igrača da prođu lekarske preglede i potpišu za Proleter, rekao je Bislimi.

Proleter je nakon 7 kola upisao 5 bodova, a posle reprezentativne pauze očekuje ih susret sa Crvenom zvezdom. Utakmica se igra 11. septembra od 20 časova na stadionu Rajko Mitić, gde će crveno-beli ujedno proslaviti 58. rođendan popularne Marakane.

0
0

2 Komentara

  1. Sere mi se vise od Amira i dovodjenja igraca koji je on kurac u sportu glumi kriminalca na baterije ,teski kompleksas .

    0
    0
    Odgovori
  2. Sere mi se vise od Amira i njegovih dovodjenja igraca svi zbaju da se on nerazume u sport i da je tu samo zbog svoje licne promocije .nism cuo nista pozitivno za njega

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter