0
Fudbal

FOTO: FSS

ZAHTEVNA PROVERA ZA U20 SELEKCIJU SRBIJE: Rogan ušao sa klupe i rešio pitanje pobednika!

Objavljeno: 06.09.21 u 18:38

Pokazali smo kvalitet.

Odlična igra i sjajan rezultat u veoma zahtevnoj proveri selekcije U20 u Kastel Di Sangru protiv jedne od najboljih selekcija Evrope, Italije. Srbija se pokazala u pravom svetlu, kontrolisala igru tokom većeg dela meča, a onda sačekala trenutak i nokautirala domaćina.

Pobednički pogodak postigao je fudbaler Čukaričkog Viktor Rogan, koji je u igru ušao u 58. minutu umesto Đurasovića. Mladi desni bek koji ima samo 18 godina je pre svega golom, a potom i sigurnom igrom u odbrani doprineo da Srbija slavi u ovom susretu. On je pre dolaska u Čukarički prošao Partizanovu školu, a kod novog trenera Saše Ilića će sigurno dobiti priliku da pokaže šta zna. Od starta Superlige Srbije, Rogan je zabeležio 4 nastupa.

Viktor Rogan (R) and Nenad Krsticic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Cukaricki v Crvena Zvezda
Beograd, 29.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Moram reći da sam presrećan, jer su ovi momci koji igraju uglavnom u našoj ligi, dobili priliku da se izmere tehnički, taktički i fizički sa jednom od najboljih selekcija sveta. Postoje delovi naše igre sa kojima sam prezadovoljan , ali isto tako postoje stvari koje moramo i možemo korigovati u našoj igri kako bi nastavili da rastemo i kao pojedinci i kao grupa. Čestitao bih momcima što su na sjajan način reprezentovali naš fudbal i igrom i ponašanjem, izjavio je selektor Aleksandar Rogić.

FOTO: FSS

STRELCI: 0:1 Rogan 66.

Stadion: Teofilo Patini u Kastel Di Sangru

Sudija: Daniele Paterna.

ITALIJA: Gelmi (46. Picinjako), Barbieri (85. Grislandi), Bronji (67. Ruđeri), Serpe (85. Oristano), Viti, Bjanko (58. Leone), Kanjano (67. Maldini), Bove (46. Zuei), Di Serija (58. Kortinovis), Tonja (58. Kudrig), Sekulov (46. Rikardi).

SRBIJA: Mićović (66. Katić), Pavlović (82. Mitrović), Bačkulja (82. Krstić), Eraković, Savić (46. Lučić), Lukić, Stanojlović (82. Kos), Pantović (66. Novevski), Radulović (66. Jočić), Milićević, Đurasović (58. Rogan).

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter