1
AdmiralBet ABA Liga

KK Partizan tim team ilustracija illustration head coach Zeljko Obradovic (C) KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje Beograd, 16.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MORAJU JOŠ DA UČE: Partizan poslao dvojicu košarkaša na kaljenje

Objavljeno: 02.09.21 u 08:57

Mladi dvojac biće prosleđen na pozamicu u Stare Banovce.

Nedavno su crno-beli potpisali tehničko-sportsku saradnju sa ekipom Dunava iz Starih Banovaca, a prva akcija u okviru ove saradnje biće selidba dvojice talentovanih juniora beogradskog kluba, na pozajmicu u redove člana KLS-a.

Reč je o Nikoli Radovanoviću i Mihailu Petroviću, koji su prošli prvi deo priprema sa prvim timom Partizana, pod budnim okom Željka Obradovića, koji je procenio da će mladi igrači najviše napredovati igrajući u kontinuitetu, u seniorskoj konkurenciji.

Mladi reprezentativci Srbije će u ekipi Dunava igrati na dvojnu licencu, pod dirigentskom palicom Milivoja Lazića, koji ih je prošle sezone predvodio kao trener juniorskog tima crno-belih.

Iz tabora oba kluba izrazili su želju da ova saradnja iz meseca u mesec raste i da se što više asova razvije upravo u ekipi iz Starih Banovaca.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter