0
Evropske lige

ŠEICI STIŽU U ITALIJU: Ključa podno Vezuva, stiže rođak vlasnika PSŽ-a

Objavljeno: 01.09.21 u 13:28

Zanimljive vesti stižu iz Italije, gde bi uskoro mogli da dobijemo još jedan finansijki moćan tim.

Prema tvrdnjama lista „La Republika“, povratnik u Seriju A, ekipa Salernitane, uskoro bi mogla da dobije novog vlasnika i to vrlo finansijski moćnog.

U pitanju je Amna Al-Thani, rođak predsidnika PSŽ-a Nasera Al-Khelafija, koji je ovo leto napravio pravi dar mar na evropskoj fudbalskoj pijaci.

Salernitana, koja je u trenutno u vlasništvu prvog čoveka Lacija, Klaudija Lotita, dobila je ultimatum od fudbalske asocijacije Italije da pronađe novog vlasnika, budući da je zakonski zabranjeno da jedan čovek istovremeno vodi dva kluba u istom rangu takmičenja. Za tu operciju je tim iz okoline Napolja, dobio rok do kraja kalendarske godine.

Kao najozbiljniji kandidat za preuzimanje vlasništva nad ekipom iz podnožja Vezuva, pominje se upravo bogati Al-Thani, koji je u nedelju sa tribina posmatrao meč Salernitane i Rome odigran u Salernu. Preliminarni regovori bogatog šeika i Lotita navodno su već počeli i uskoro možemo očekivati da italijanski klub dobije novog vlasnika.

Klub iz Kampanje se ove sezone vratio u elitno društvo prvi put od 1999. godine i uskoro bi mogli da postanu ekipa sa važnom ulogom u italijanskom „kalču“.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter