0
Fudbal

Dejan Stankovic Crvena Zvezda - Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA DOVODI ALETERNATIVU RODIĆU: Reprezentativac Irana na meti Stankovića!

Objavljeno: 31.08.21 u 21:45

Stiže alternativa za Rodića.

Konačno se nazire novi levi bek na Marakani! Već sezonama unazad crveno-beli ne mogu da pronađu alternativu Milanu Rodiću na levoj strani i nikako im to nije polazilo za rukom, ali deluje da će u ovom prelaznom roku stići novi levi bek.

Kako javlja Mozzart sport, Crvena zvezda je u pregovorima sa doskorašnjim defanzivcem Genta.

Mohmadi je reprezentativac Irana, ima 37 nastupa za državni tim, a nalazi se na spisku selektora Dragana Skočića za predstojeće okršaje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Fudbaler je slobodan igrač i može da bude ozbiljna konkurencija Milanu Rodiću u narednom periodu, ali nije jedina opcija na stadionu Rajko Mitić, s obzirom da se priča i o Frederiku Andre Bjorkanu (23) iz Bodo Glimta, koji je ugovorom sa norveškim klubom vezan do 31. decembra

Bjorkan je u julu ove godine debitovao za Norvešku, ima 23 godine, ponikao je u Bodu i već sakupio 120 utakmica seniorskog fudbala. S obzirom da mu ugovor ističe poslednjeg dana ove godine, ne bi trebalo da bude nikakvih komplikacija oko njegovog eventualnog rastanka žuto-crnima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter