0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Filip Krajinovic (SRB) v Matteo Berrettini (ITA) Beograd, 23.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

VODIO JE, ALI NIJE IMAO SNAGE ZA POBEDU: Krajinović poražen u prvom kolu US opena!

Objavljeno: 31.08.21 u 10:16

Kao da je izgubio snagu.

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je na startu US opena od Argentinca Gvida Pelje sa 3:1 (6:7, 6:2, 6:2, 6:2). Meč je trajao nešto manje od 200 minuta, a na početku je sve slutilo da će Srbin imati snage za borbu do kraja.

Krajinović je osvojio prvi brejk na ovom meču, pa je poveo sa 3:1. Pelja je odmah uzvratio na drugoj strani, ali je srpski teniser do prvog seta uspeo da dođe nakon taj-brejka u kome je slavio sa 7:2. Već na startu drugog, videli smo veliku promenu u igri Pelje.

Uz brejk na početku, stigao je do vođstva od 3:0, što je sačuvao do kraja seta, pa je sa 6:3 izjednačio rezultat. I treći set je počeo loše po našeg tenisera, Argentinac je ovog puta poveo sa čak 5:0, pa je vrlo lako došao do vođstva u setovima. U poslednjem četvrtom setu, ponovo je Pelja uzeo dva brejka Krajinoviću i tako se lakše nego što se očekivalo domogao drugog kola u kome će se sastati sa Frensisom Tijafoom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter