0
Ostali sportovi

Dudaš: Spreman sam za EP

Objavljeno: 28.02.13 u 10:57

dudas mihail

Srpski atletičari uspešno su završili takmičenje na Dvoranskom prvenstvu Balkana u Istanbulu. Već sutra počinje Evropsko prvenstvo u Geteborgu gde će, između ostalih, Srbiju predstavljati i višebojac Mihail Dudaš.

“Raspoloženje je baš takvo kakvo treba da bude. Pripreme u Istanbulu posle Balkanijade su prošle super i po mojoj slobodnoj proceni, svi smo spremni za takmičenje. Moje ambicije za Geteborg su napad na medalju” rekao je srpski atletičar.

On je najavio da će se voditi velika borba za medalje.

“Konkurencija je, kao i uvek, jaka. Finalna prijava je izašla pre neki dan i mogu da kažem da će takmičenje biti zanimljivo” veruje Dudaš.

Za kraj i pojašnjenje sistema bodovanja u sedmoboju. Da bi ostvario rezultat od preko 6050 bodova, Mihail Dudaš treba da ostvari sledeće rezultate: 60 metara – 6.96s, skok udalj – 7.40m, bacanje kugle – 14.20m, skok uvis – 201cm, 60m prepone – 8.15s, skok motkom – 4.90m i 1000 metara – 2.40,00 min.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter