0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Crvena Zvezda Ricardo Gomes (L) Srdjan Babic (C) and Milos Degenek (R) Beograd, 23.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GOTOVO JE: Defanzivac napustio ‘Marakanu’, crveno-beli bi mogli dobro da zarade!

Objavljeno: 30.08.21 u 13:13

Defanzivac je napustio ‘Marakanu’…

Levonogi štoper Srđan Babić napustio je Crvenu zvezdu i otisnuo se na pozajmicu u Almeriju, koja će imati mogućnost da ga otkupi sledećeg leta, čime bi crveno-beli sastav mogao da zaradi.

Babić je i prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Famalikau, ali se na kraju takmičarske godine vratio u srpski klub i potpisao novi ugovor. Zaigrao je na tri utakmice ove sezone, međutim, sezonu će nastaviti u španskom drugoligašu.

Srdjan Babic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Mladost Lucani
Beograd, 24.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Srđan Babić je rođen 22. aprila 1996. godine u Banjaluci, a za Crvenu zvezdu j e odigrao ukupno 82 meča uz sedam postignutih golova. Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a bio je i deo ekipe koja je osvojila Svetsko prvenstvo za fudbalere do 20 godina na Novom Zelandu. U karijeri je još nastupao za Vojvodinu, Real Sosijedad, Reus i pomenuti Famalikao. U redovima tima koji se takmiči u Segundi, njemu će saigrač biti nekadašnji napadač Partizana Umar Sadik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter