0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 07: Facundo Campazzo of Real Madrid in action during the 2019-2020 Tukish Airlines Regular Season Round 7 game between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Stark Arena on November 7, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAMPACO OTKRIO ŠTA MU NAJTEŽE PADA U NBA LIGI: ‘Mnogo ima prljavih razgovora!’

Objavljeno: 30.08.21 u 09:20

Argentinac iskren!

Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco, stigao je prošle sezone u NBA ligu u ekipu Denver Nagetsa. Na 75 utakmica je u proseku beležio oko 7 poena i 4 asistencija.

Facundo Campazzo i Langston Hall Euroleague, Evroliga Crvena Zvezda – Real Madrid in Belgrade, Serbia, 13.11.2020. (credit image & photo: Djordje Kostic / STARSPORT)

Kampaco je otkrio da mu je do sada najteže pao u NBA ligi prljavi razgovor ili kako se popularno naziva ‘treš tolk’.

‘Treš tolk je najteža stvar za mene, tamo ima previše priče, svi te pritiskaju. Toga nema toliko na Svetskim prvenstvima i Olimpijskim igrama, ali u NBA ligi se to stalno dešava. Kada šutiram za tri poena iz kornera na strani klupe za rezervne igrače protivničke ekipe, uvek čujem prozivke kao što su ‘pusti ga da šutne, promašiće’. Ako pogodim, onda se okrenem i mislim da sam najbolji, ali ako promašim onda je to veliki pritisak što je nepodnošljivo.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter