0
Domaći fudbal

FOTO: FK Spartak

SPARTAK STIGAO DO PRVE POBEDE U SURDULICI: Nastavlja se pobednički niz!

Objavljeno: 28.08.21 u 20:18

Spartak je prvi put uspeo da slavi protiv Radnika na gostujućem terenu. 

U sedmom kolu Super lige Srbije Radnik je dočekao Spartak u Surdulici, istorija je bila nastrani domaćina, ali za sve postoji prvi put.

Radnik je u prvom poluvremenu imao više šuteva, ali su bili neprecizniji od protivnika, što je i rezultiralo golom Hrstića u 37. minutu. Ista igra Radnika se nastavila u drugom poluvremenu, napadali su, imali više loptu u nogama, ali je Spartak bio taj koji je postigao gol. U 60. minutu prednost Spartaka povećava Srećković.

U 73. minutu Jezdimirović dobija direktan crveni karton, ali tu nije bilo kraja mukama za Spartak. Samo šest minuta kasnije dosuđen je penal u korist domaćina, a odgovornost je preuzeo Milovanović koji je bio precizan sa bele tačke.

Do kraja utakmice rezultat se nije menjao te je tako Spartak rezultatom 1:2 uspeo prvi put da slavi protiv Radnika na gostujućem terenu.

Naredna utakmica Radnika biće u Kruševcu gde će ih ugostiti Radnik. Spartak na svom stadionu u Subtici dočekuje prvoplasirani TSC.

Super liga Srbije 7. kolo:

Petak

TSC Bačka Topola-Mladost 2:1 (2:0)

(Tomanović 27, Stoiljković 39; Jovanović 60)

Subota

Novi Pazar-Metalac 2:0

(Aganspahić 79, Kiković 88)

Radnk-Spartak 1:2 (0:1)

(Milovanović 79; Hrstić 37, Srećković 60)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter