0
ATP

Tennis-Novak Djokovic Odlazak na Olimpijske Igre Tokyo 2020 Beograd, 20.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVAK ĐOKOVIĆ: ‘Kalendarski grend slem bi bio najveće dostignuće u dosadašnjoj karijeri’

Objavljeno: 27.08.21 u 23:17

Veliki izazov za Noleta!

‘Prvi reket sveta’ je stigao u Njojork! Novak Đoković će pokušati da osvoji US open i tako kompletira kalendarski grend slem.

Srpski teniser se obratio novinarima na konferenciji za medije. Novaku je odmah postavljeno pitanje o tome da li bi osvajanje ‘kalendarskog slema’ prestavljalo najveće dostignuće u njegovoj karijeri.

-Pitanje je lako i mogu da kažem, da bilo bi. Znam kakvu priliku imam ovde, gde sam u prošlosti dobro igrao. Ovo je možda i najzabavniji teren, a i publika se vraća. Jedva čekam. Iskreno, veoma sam motivisan da igram najbolji tenis. Ali u isto vreme, znam kako da psihološki sve izbalansiram. U isto vreme, bez obzira na izostanak Rodžera i Rafe, tu su mnogi izvanredni teniseri poput Zvereva, Medvedeva, Cicipasa. To su najozbiljniji kandidati za titulu. Ali grend slem je grend slem, dve nedelje, igra se na tri dobijena seta, svašta može da se dogodi. Jeste da je ulog veliki, ali o tome neću da razmišljam na dnevnom nivou, već ću se samo fokusirati na sadašnjost –odgovorio je najbolji teniser na planeti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter