0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Partizan i Fenerbahče nam donose zaradu danas!

Objavljeno: 26.08.21 u 11:00

Četvrtak je odličan od kada imamo Ligu Konferencija. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

18.00 HJK Helsinki – Fenerbahce

Koliko god se Turska liga srozala opet ne možemo zamisliti da ih nema ni u Ligi Evrope?!? Fener mora da sačuva vodstvo od 0-1 iz prvog meča i, a veoma ofanzivni Finci bi mogli biti kažnjeni zbog svojih navika. Fener mora samo da čeka i igra igru mačke i miša.

Predlog: 2 (2,22)

20.00 Galatasaray – Randers FC

Na još jedan Turski klub tipujemo ali Galata za razliku od svog gradskog rivala, nema prednost iz prvog meča. Ali ima domaći teren danas. Galata ima manji kvalitet nego nekada ali i dalje bi trebalo da imaju dovoljno kvaliteta da se plasiraju u grupnu fazu LE preko Randersa. Osim pobede domaćina ovo bi mogla biti utakmica sa mnogo golova.

Predlog: 1 (1,62)

21.00 Antwerp – Omonia

Kiprani su prvi meč rešili u svoju korist i to 4-2, ali u Belgiji bi sve morali biti drugačije. Pitanje je da li će uspeti nadoknaditi dva gola, ali pobediti bi svakako morali. Da li će ih koštati jedan kasni gol i pad koncentracije zbog kojeg nije ostalo 3-2? Čist kec ovde.

Predlog: 1 (1,59)

21.00 Partizan – Santa Clara

Ovo je jedini par iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu koji tipujemo. Partizan se nije baš pokazao na Azorskim ostrvima ali je i pored toga doneo aktivan rezultat. Verujemo da Partizan ima snage i znanja da izbaci Portugalce i nađe se u grupnoj fazi ovog takmičenja.

Predlog: 1 (1,90)

UKUPNA KVOTA: 10,86 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 2242975

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter