0
Evropske lige

(191007) -- BARCELONA, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Barcelona's Lionel Messi (L) vies with Sevilla's Joan Jordan (C) and Sergio Reguilon during a Spanish league match between FC Barcelona and Sevilla FC in Barcelona, Spain, October 6, 2019. (Photo by Joan Gosa/Xinhua)

EFEKAT „MESI“: Ne donosi zaradu samo svom klubu!

Objavljeno: 24.08.21 u 12:55

Ogromno interesovanje za utakmicu Rems-PSŽ. 

Francuski prvoligaš Rems trebalo bi da ugosti klub iz prestonice države narednog vikenda u okviru Lige 1. To ništa ne bi bilo čudno da Poketino nije najavio da će prvi put za „parižane“ nastupiti Lionel Mesi.

Kako su to čuli navijači Remsa „pohitali“ su da kupe karte za utakmicu kako bi prisustvovali magiji argentinskog napadača. Prvi put će imati priliku da gledaju Mesija uživo i to ne žele da propuste. Iz kluba navode da je prodato 6.000 karata jedan vikend pre nego što će se meč odigrati.

„Stadion prima oko 21.000 posetilaca, a uz sezonske karte, pun kapacitet je već sada ispunjen“-izjavio je direktor Remsa Aleksandre Žanin.

Utakmica Rems-PSŽ odigraće se u nedelju sa početkom od 20:45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter