1
Fudbal

FIFA i dalje kažnjava

Objavljeno: 27.02.13 u 19:37

FIFA logo

FIFA je suspendovala zbog korupcije još 74 zvaničnika i igrača, ovoga puta iz Italije i Juzne Koreje.

Kako je precizirano, kažnjeno je 70 osoba u Italiji, od kojih 11 doživotno, posle serije istraga koje su vodile italijanske fidbalske vlasti. Saopšteno je da su kazne izrečene zbog namestanja rezultata mečeva, nelegalnog klađenja i korupcije u organizaciji. FIFA je navela da su kažnjene još četiri osobe u Juznoj Koreji, uz desetoricu supendovanih prošle godine i još 41 prošlog meseca.

Svetska „kuća fudbala“ je izrekla sankcije dva dana pošto je potvrdila suspenzije za 58 osoba koje su bile umešane u korupciju u Kini.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title FIFA i dalje kažnjava | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter