4
Fudbal

Zvezdan Terzic Superliga Srbije Super Liga Rad - Crvena Zvezda 29. Maj 2020. 29.5.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TERZIĆ NAKON SJAJNE PARTIJE CRVENO BELIH: „Za sve one koji vole Zvezdu ovo je bilo jedno nezaboravno veče“!

Objavljeno: 18.08.21 u 11:10
Terzić prezadovoljan nakon pobede protiv Kluža

Crvena zvezda je savladala ekipu Kluža rezultatom 4:0 u okviru prvog meča plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, a prezadovoljan posle nove nezaboravne večeri bio je i generalni direktor našeg kluba Zvezdan Terzić.
 –Čestitam našim sjajnim igračima i  stručnom štabu na još jednoj vrhunskoj evropskoj pobedi koju su nam priredili. Za sve one koji vole Zvezdu ovo je bilo još jedno nezaboravno veče u kome je naplaćen trud svih u klubu. Međutim, posebnu čestitku i posebnu zahvalnost dugujemo našim  navijačima, našim zvezdašima, našim Delijama, publici koja je večeras bila na „Marakani“, koja je prepoznala trenutak kada je stvarno teško, podržala ekipu i pevala svih 90 minuta. Podržavala je ovaj tim i igrače od samog starta i taj osećaj podrške čitavom klubu je nešto što je mnogo teško dočarati rečima. Njihova ljubav prema Zvezdi je dala posebnu energiju i snagu sinoc i mnogo je doprinela ovoj pobedi. Verujem da je ovo još jedna sezona u kojoj ćemo Evropi pokazati svoj kvalitet i obradovati naše navijače novim pobedama – rekao je Terzić.
0
0
4 Komentara
  1. Cerga ponovo u zanosu! A gde ste bili kad je grmelo i sevalo po vasim obrazima protiv Moldvskih lavova? Obrukali ste srpski fudbal i sport u Kazahastanu i Moldaviji,doneli ste krompircine za „vasu slavnu istoriju“ i dali „veliki“ doprinos srpskom evro-koeficijentu.
    Cuti bre, Terzijaneru bedni, sram te bilo, javljas se samo kao samohvalisavi papagaj nakon pobede.
    Vasa stvar, ali opet padte u zabludu o vasem kvalitetu. Slede vam ozbiljna brukanja po Evropikano onomad!Nece vam pomoci ono bizarno bodenje rogovima sa trenerom u cilju jacanja samopouzdanja, jer to prevazilazi svaku pristojnost i otmenost.
    U rupu misevi , taj Kluz je raspad od kluba ,kao i ceorumunski fudbal! Onaj koga vi pobedite 4-0 vredi koliko vass dragi i zbratimljeni Naprdak!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter