0
Evropske lige
Filip Stanković

Fudbal Soccer Reprezentacija Srbije U17 Elite round - Group 8 - Srbija U17 v Francuska U17 goalkeeper Filip Stankovic Stara Pazova, 29.03.2019. foto: Starsportphoto ©

NESLAVAN DEBI STANKOVIĆEVOG SINA: Mladi golman je dobio crveni karton već u 10. minutu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.21 u 13:54

Sigurno mu nije bilo lako.

Mladi srpski golman Filip Stanković, brzo će pokušati da zaboravi svoj debi u drugoj holandskoj ligi. Den Hag je savladao Volendam sa 3:1, a možemo reći da je potez talentovanog Stankovića obeležio ovaj susret.

Njegova ekipa povela je u 4. minutu pogotkom Kasiusa. Volendam bolje nije mogao da započne ovaj meč, ali je njihova radost okončana 6 minuta kasnije. Naime, Filip Stanković je nesmotreno istrčao van šesnaesterca, napravio je lošu procenu i tako u skoku udario fudbalera Den Haga.

Sudija mu je odmah pokazao crveni karton i od tog momenta kreće potpuni preokret. Den Hag je izjednačio u 19. minutu, a potom je i poveo pred kraj prvog poluvremena. Tačku na ovaj susret stavio je Steijn u 66. minutu kada je bio precizan sa bele tačke. Podsećamo, Stanković u Volendamu nastupa kao pozajmljeni igrač Intera iz Milana.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter